Keitä me olemme?

Henna Stenvall

Puheenjohtaja

Yhdistyslain hyvin tunteva Henna aloitti puheenjohtajana alkuvuodesta 2020. Hallinnollisten töiden ohella Hennan erityisalaa on pienten pentujen vaativa hoito sekä villiintyneiden kissojen kesytys.

Jenina Bomström

Varapuheenjohtaja ja jäsenvastaava

Graafisen alan ammattilainen Jenina siirtyi täydentämään Kissakummien sometiimiä vuoden 2020 alussa. Jeninalta hoituu mm. nettisivujen päivitys, valokuvaus ja mainosten suunnittelu. Jäsenvastaavana Jenina hallinnoi jäsenkortteja sekä yhteyksiä jäsenistöön.

Miia Laitinen

Sihteeri ja tapahtumavastaava

Omatoiminen tehopakkaus Miia suunnittelee ja järjestää Kissakummien keräystapahtumat, sekä hoitaa arpajais- ja myyntituotteiden hankinnat. Lisäksi Miia vastaa Kissakummien kirppispöydästä, siruttaa kissoja ja koiria sekä avustaa monenlaisten juoksevien asioiden hoidossa!

Annina Laitila

Rahastonhoitaja ja eläinlääkärivastaava

Vuosina 2018-2019 puheenjohtajana toiminut Annina siirtyi rakastamiensa numeroiden pariin rahastonhoitajaksi vuodelle 2020. Annina toimii myös käytännön kenttätyön parissa, loukuttaa kissoja ja kummikotina hoitaa erityisesti vaativan hoidon tapauksia sekä nuoria kissoja.

Krista Ukonmaanaho

Kirjanpitäjä

Kirjanpidon ammattilainen Krista hyppäsi Kissakummien matkaan adoptoituaan hurmaavan Oliver-herran! Kirjanpidon lisäksi Krista avustaa myös monenlaisissa muissa käytännön hommissa yhdistyksessä.

Mella Karppinen

Kummikotivastaava ja mediavastaava

Someaktiivi Mella vastaa Jeninan kanssa yhdistyksen Facebook-, Instagram- ja nettisivuista. Mellan käsialaa ovat suurin osa Kissakummien kannatustuotteista, kuten kortit ja kyltit. Kummikotina Mellalta hoituu niin tiineiden emojen, pentujen kuin villiintyneidenkin kissojen hoito!