Keitä me olemme?

Henna Stenvall

Puheenjohtaja

Yhdistyslain hyvin tunteva Henna aloitti puheenjohtajana alkuvuodesta 2020. Hallinnollisten töiden ohella Hennan erityisalaa on pienten pentujen vaativa hoito sekä villiintyneiden kissojen kesytys.

Piia Ojala

Varapuheenjohtaja ja sirutusvastaava

Tehosiruttaja Piian käsissä tunnistusmerkinnän saa niin kissat, koirat kuin kanitkin! Sirutustapahtumien ja rekisteröintien ohella Piia järjestää huutokauppoja, tekee kenttätyötä, loukuttaa kissoja ja toimii kummikotina monenlaisille kissoille.

Heidi Riihinen

Sihteeri

Sihteerin töistä ja laskutuksesta vastaava Heidi toimii lisäksi siruttajana ja on apuna monenlaisissa käytännön hommissa. Kummikotina Heidin erityisalaa on tiineiden emokissojen ja pienten pentujen hoito.

Annina Laitila

Rahastonhoitaja

Vuosina 2018-2019 puheenjohtajana toiminut Annina siirtyi rakastamiensa numeroiden pariin rahastonhoitajaksi vuodelle 2020. Annina toimii myös käytännön kenttätyön parissa, loukuttaa kissoja ja kummikotina hoitaa erityisesti vaativan hoidon tapauksia sekä nuoria kissoja.

Krista Ukonmaanaho

Kirjanpitäjä

Kirjanpidon ammattilainen Krista hyppäsi Kissakummien matkaan adoptoituaan hurmaavan Oliver-herran! Krista muodostaa yhdessä Piian kanssa Kissakummien huutis-tiimin, sekä avustaa myös monenlaisissa muissa käytännön hommissa.

Mella Karppinen

Mediavastaava

Someaktiivi Mella vastaa Jeninan kanssa yhdistyksen Facebook-, Instagram- ja nettisivuista. Mellan käsialaa ovat suurin osa Kissakummien kannatustuotteista, kuten kortit ja kyltit. Kummikotina Mellalta hoituu niin tiineiden emojen, pentujen kuin villiintyneidenkin kissojen hoito!

Jenina Bomström

Jäsenvastaava

Graafisen alan ammattilainen Jenina siirtyi täydentämään Kissakummien sometiimiä vuoden 2020 alussa. Jeninalta hoituu mm. nettisivujen päivitys, valokuvaus ja mainosten suunnittelu. Jäsenvastaavana Jenina hallinnoi jäsenkortteja sekä yhteyksiä jäsenistöön.

Sara Heikkilä

Kummikotivastaava

Jo aiemmin kummikotina aloittanut Sara siirtyi luontevasti kummikotivastaavaksi vuoden 2020 alussa. Sara pitää huolen kissojen ruoka- ja tarviketarpeista, kodinetsinnän aloittamisesta ja muista yhteyksistä kummikoteihin. Kummikotina Saralta hoituu erityisesti hyvin arkojen kissojen kesytys yhdessä Reemus-kissansa kanssa!

Miia Laitinen

Tapahtumavastaava

Omatoiminen tehopakkaus Miia suunnittelee ja järjestää Kissakummien keräystapahtumat, sekä hoitaa arpajais- ja myyntituotteiden hankinnat. Lisäksi Miia vastaa Kissakummien kirppispöydästä, siruttaa kissoja ja koiria sekä avustaa monenlaisten juoksevien asioiden hoidossa!